×

Change Language

FI
×
×

Neuropsykologipalvelu Nero

Olemme Joensuun Kauppakadulla toimiva, lasten ja nuorten neuropsykologisiin ongelmiin ja vaikeuksiin erikoistunut yritys. Yrityksessämme toimii tällä hetkellä yksi neuropsykologi.

Asiakkaamme tulevat pääasiassa Joensuun ympäristökunnista yleensä joko lääkärin lähetteellä tai ns. itsemaksavina asiakkaina.

Neuropsykologi Tiina Lamberg

GSM: 044 256 4546
Email: tiina.lamberg@neuropsykologipalvelunero.com

Koulutus:
PsL, Neuropsykologian erikoispsykologi (VET-pätevyys)

Historia:
Pitkäaikainen ja kattava kokemus lastenneuropsykologiasta diagnostiikan, kuntoutuksen, verkostotyön, konsultoinnin ja koulutuksen tehtävissä. Työskennellyt yli 10 vuoden ajan erikoissairaanhoidossa lastenneurologian yksikössä neuropsykologin tehtävissä moniammatillisen tiimin jäsenenä ja oman alansa asiantuntijana. Yksityisenä neuropsykologina v. 2005 alkaen. Toiminut työuransa aikana aktiivisena kouluttajana Pohjois-Karjalan alueella erilaisissa koulutushankkeissa ja projekteissa. Kelan myöntämä vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen pätevyys neuropsykologiassa. Neuropsykologian erikoispsykologi PsL (Jyväskylän yliopisto).

Palvelut:
Neuropsykologiset tutkimukset ja neuropsykologinen kuntoutus alle kouluikäisille ja kouluikäisille lapsille, konsultaatio-, ohjanta-, ja koulutuspalvelut.